bollen blauw eva

evabol.com

Wie ben je. Wat wil je bereiken. Nieuwsgierigheid en creativiteit zijn bijzonder goed te combineren. Communicatieadvies en uitvoering, tekstschrijven en coaching. ‘In house’ of vanuit huis, de mogelijkheden zijn eindeloos.

communicatie

evabol.communicatie

Je doelgroep bereiken en ze vertellen wat je bezighoudt. Helder en midden in de roos. Eva Bol geeft communicatieadvies en organiseert de middelen: professioneel en persoonlijk.

copy

evabol.copy

Copywriting in de brede zin van het woord. Een persbericht, jaarverslag of website. Duidelijke taal op de juiste toon. Een frisse blik van buiten zorgt voor een opvallende invalshoek.

coaching

evabol.coaching

Jezelf of je organisatie op een hoger level brengen. Je dagelijkse activiteiten organiseren en plannen, korte of lange termijn. Coachende ondersteuning maakt het verschil!

communicatie blauw_rechtbank_2_Geel

Rechtbank Overijssel

All-round (strategisch) communicatie advies & uitvoering. Megazaak: projectcoördinatie, communicatie en persvoorlichting van de grootste medische strafzaak in Nederland: de Twentse ex-neuroloog die veroordeeld is voor o.a. het opzettelijk stellen van verkeerde diagnoses.

domijn

Domijn

Meerdere schrijvers met een eigen stijl verenigen in 1 jaarverslag… De eindredactie in goede handen zorgt voor een samenhangend verhaal. Daarnaast diverse persberichten en teksten.

beter_wonen

Beter Wonen

De communicatie duizendpoot langere tijd afwezig? Bij Beter Wonen was een interim medewerker de oplossing. Alles in goede handen.

paars_Oldenzaal

Gemeente Oldenzaal

Tijdelijk interim ondersteuning op een dynamische communicatie afdeling. Van advisering tot uitvoering en van webredactie tot persvoorlichting.

Blauw_Muziekschool

De Muziekschool Twente

Perscommunicatie voor twee muzikale projecten. Communicatieadvies en uitvoering om jongeren te werven voor workshops en evenementen.

paars_naxt

NAXT

Consultant voor het communicatieteam van dit new arts project voor jongeren in de regio Twente.

geel_roho

RO-HO

Begeleiding en coaching op maat voor jongeren en volwassenen. Zoals coach scriptie schrijven en begrijpend lezen middelbare scholieren.

blauw

Cup a Music

Muziek zegt veel… maar niet alles. Een nieuwe website, met nieuwe teksten en een communicatiestrategie – toekomstproof!

vorige
volgende